Дъщерята на Стоянка Мутафова е решила да вложи завещаните от майка

...
Дъщерята на Стоянка Мутафова е решила да вложи завещаните от майка
Коментари Харесай

Муки реши да вложи наследените пари от Стоянка Мутафова в къща заради нова любов

Дъщерята на Стоянка Мутафова е решила да вложи завещаните от майка й пари в нова къща.

В момента Муки била в търсене на проектант и архитект, който да сътвори плана на мечтания от нея дом. Откакто Мутафова ни напусна, единствената й щерка продължава да населява техния общ апартамент в столичния квартал " Лозенец ". Малко преди комедийната легенда да се разболее и да почине, двете дами с известна тъга се разделиха с вилата на актрисата  в Драгалевци, където обичаха да си почиват на въздух в полите на Витоша през топлите сезони на годината. 

Сега обаче Грубешлиева още веднъж мечтаела да има просторна къща, по тази причина щяла да употребява спестяванията на майка си за градежа й. От няколко месеца Муки още веднъж е на гребена на любовта, с помощта на връстника си Георги Петров. Той бил съсед  на Стоянка и щерка й, а двамата с Мария се познавали от деца. Едва в този момент обаче Муки го погледнала с други очи и схванала, че той е индивидът за нея, написа " Ретро ". 

Георги й помагал с всичко, пазарувал вместо нея и най-много - правел й компания. Очевидно появяването му в живота й я е предиздвикала да построи ново жилище, където двамата да се нанесат, да живеят и остаряват умерено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР